+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Pension Hotel Vltavín Reviews

Hotel ratings

94%
Perfect

by 71 reviews

  • Staff

    98%
  • Cleanliness

    97%
  • Equipment

    93%
  • Comfort

    90%
  • Value for money

    93%
Show reviews written by:
  • other group
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Jiří

family with older children, 3.8.2018

Kolín Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • S ubytováním jsme byli naprosto spokojeni. I v těchto vedrech bylo na pokoji příjemně, kolem 20 stupňů. Se snídaněmi jsme byly také spokojeni, možná bych uvítal změnu nabídky snídaně, chyběla nám tam alespoň jednou míchaná vejce a nabídka salámů byla pořád stejná. Nejlépe hodnotím přístup majitelů k hostům v penzionu.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lucie

mature couple, 31.7.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka

mature couple, 29.7.2018

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 26.7.2018

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jana

mature couple, 25.7.2018

Plzeň Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Byli jsme velmi spokojeni s přístupem personálu, obě paní byly velmi příjemné a ochotné. Všude bylo čisto a každý den jsme měli pokoj uklizený :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Vladimir Bella

mature couple, 19.7.2018

Lučenec Slovensko

  • Overall rating
100 %
  • s ubytovaním v penzióne sme nadmieru spokojní. Penzión je útulný, čistý, personál je milý a mimoriadne ústretový. Strava - raňajky boli bohaté, formou švédskeho stola a samoobsluhy. Do centra Krumlova je to cca 2 min. parkovanie zabezpečené a strážené

  • wifi na izbe č.10 je slabšie, pomalé, avšak napriek tomu je možné s netom pracovať.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

young couple, 15.7.2018

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

stefan

group of friends, 15.7.2018

Rakousko

  • Overall rating
100 %
  • Wir wurden sehr, sehr freundlich empfangen und die Inhaber waren sehr bemüht um uns. Trotzdem wir eine große, fast unübersichtliche Gruppe Paddler waren, hat alles wie am Schnürchen geklappt. Auch das Frühstück war super und alles da. Sogar Gemüse und Müsli. Schade, dass wir nur 1 Nacht da waren. Die Lage des Hotels ist für Bootsfahrer ideal. Wir können das freundliche Hotel nur weiterempfehlen.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Juraj

group of friends, 15.7.2018

Levice Slovensko

  • Overall rating
92 %
  • príjemný prístup personálu

  • v kúpelni priveľa plastov, niektoré pôsobia nečisto - podpisuje sa na nich čas ..

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jiří

mature couple, 13.7.2018

Plzeň Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiří

mature couple, 2.7.2018

Chotěboř Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Ochota, vstřícnost, dobrá nálada, čistota, no prostě bezva,

  • Nemám co bych vytknul.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Pension Hotel Vltavín replied to this review.
Moc děkujeme za krásné hodnocení.
Bylo nám potěšením pečovat o tak milé hosty.

Vaši Katka a Mirek z Pensionu VLtavín

Anonym

single traveler, 22.6.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 9.6.2018

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jarosław

mature couple, 3.6.2018

Szklarska Poręba Polsko

  • Overall rating
100 %
  • Blisko do centrum miasta. Kryty parking dla motocykla. Czysto w pokoju i w hotelu. Miła obsługa.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mature couple, 18.5.2018

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 8.5.2018

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Hana Šeflova

mature couple, 6.5.2018

Praha Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Vše není co vytknout

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anja

group of friends, 2.1.2018

Německo

  • Overall rating
100 %
  • Das Hotel hat uns allen sehr gut gefallen wir waren über Neujahr zu gast. Die Zimmer waren sehr sauber und gemütlich, das Frühstück reichlich und es war für jeden etwas dabei. Die Lage ist für Besichtigungen Top da man sehr schnell in der Stadt und bei allen Sehenswürdigkeiten ist. Wir waren rundum zufrieden und kommen sehr gerne wieder. Vielen Dank für die schönen Tage.

  • Es gab nichts zu bemängeln. Es ist eine Pension deshalb darf man keinen Luxus erwarten aber alle war sehr gepflegt und sehr sauber und die Atmosphäre Top.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 30.9.2017

Deutsch

  • Overall rating
92 %
  • Wie waren viele male in pension Vltavin,es war immer wieder eine schöne zeit bei Sylva und ihre familië.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 17.9.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10