0048 222 062 181
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Pension Hotel Vltavín Recenzje

Ocena hotelu

94%
Znakomicie

by 71 reviews

  • Personel

    98%
  • Czystość

    97%
  • Wyposażenie

    93%
  • Komfort

    90%
  • Cena

    93%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Jiří

rodzina ze starszym dzieckiem, 3.8.2018

Kolín Česká republika

  • Cena ogólna
84 %
  • S ubytováním jsme byli naprosto spokojeni. I v těchto vedrech bylo na pokoji příjemně, kolem 20 stupňů. Se snídaněmi jsme byly také spokojeni, možná bych uvítal změnu nabídky snídaně, chyběla nám tam alespoň jednou míchaná vejce a nabídka salámů byla pořád stejná. Nejlépe hodnotím přístup majitelů k hostům v penzionu.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lucie

para, 31.7.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka

para, 29.7.2018

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 26.7.2018

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jana

para, 25.7.2018

Plzeň Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Byli jsme velmi spokojeni s přístupem personálu, obě paní byly velmi příjemné a ochotné. Všude bylo čisto a každý den jsme měli pokoj uklizený :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Vladimir Bella

para, 19.7.2018

Lučenec Slovensko

  • Cena ogólna
100 %
  • s ubytovaním v penzióne sme nadmieru spokojní. Penzión je útulný, čistý, personál je milý a mimoriadne ústretový. Strava - raňajky boli bohaté, formou švédskeho stola a samoobsluhy. Do centra Krumlova je to cca 2 min. parkovanie zabezpečené a strážené

  • wifi na izbe č.10 je slabšie, pomalé, avšak napriek tomu je možné s netom pracovať.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

dorośli, 15.7.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

stefan

grupa przyjaciół, 15.7.2018

Rakousko

  • Cena ogólna
100 %
  • Wir wurden sehr, sehr freundlich empfangen und die Inhaber waren sehr bemüht um uns. Trotzdem wir eine große, fast unübersichtliche Gruppe Paddler waren, hat alles wie am Schnürchen geklappt. Auch das Frühstück war super und alles da. Sogar Gemüse und Müsli. Schade, dass wir nur 1 Nacht da waren. Die Lage des Hotels ist für Bootsfahrer ideal. Wir können das freundliche Hotel nur weiterempfehlen.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Juraj

grupa przyjaciół, 15.7.2018

Levice Slovensko

  • Cena ogólna
92 %
  • príjemný prístup personálu

  • v kúpelni priveľa plastov, niektoré pôsobia nečisto - podpisuje sa na nich čas ..

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jiří

para, 13.7.2018

Plzeň Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiří

para, 2.7.2018

Chotěboř Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Ochota, vstřícnost, dobrá nálada, čistota, no prostě bezva,

  • Nemám co bych vytknul.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Pension Hotel Vltavín replied to this review.
Moc děkujeme za krásné hodnocení.
Bylo nám potěšením pečovat o tak milé hosty.

Vaši Katka a Mirek z Pensionu VLtavín

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 22.6.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 9.6.2018

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jarosław

para, 3.6.2018

Szklarska Poręba Polsko

  • Cena ogólna
100 %
  • Blisko do centrum miasta. Kryty parking dla motocykla. Czysto w pokoju i w hotelu. Miła obsługa.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 18.5.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 8.5.2018

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Hana Šeflova

para, 6.5.2018

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Vše není co vytknout

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anja

grupa przyjaciół, 2.1.2018

Německo

  • Cena ogólna
100 %
  • Das Hotel hat uns allen sehr gut gefallen wir waren über Neujahr zu gast. Die Zimmer waren sehr sauber und gemütlich, das Frühstück reichlich und es war für jeden etwas dabei. Die Lage ist für Besichtigungen Top da man sehr schnell in der Stadt und bei allen Sehenswürdigkeiten ist. Wir waren rundum zufrieden und kommen sehr gerne wieder. Vielen Dank für die schönen Tage.

  • Es gab nichts zu bemängeln. Es ist eine Pension deshalb darf man keinen Luxus erwarten aber alle war sehr gepflegt und sehr sauber und die Atmosphäre Top.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 30.9.2017

Deutsch

  • Cena ogólna
92 %
  • Wie waren viele male in pension Vltavin,es war immer wieder eine schöne zeit bei Sylva und ihre familië.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 17.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10